Információ

Új termékek

BÚTOROK ALAPANYAG SZERINT

Itt a bútorokat anyagaik szerint osztottuk fel. A fenyő bútorok mellet a bútorlapos szekrények, fém fogasok, székek és a kárpikozott garnitúrákat is könnyen kereshetőek.

BÚTOROK ALAPANYAG SZERINT 978 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Tömör fabútor

  A fenyőbútorok mellet egyéb keményfából készült ágykeretekek, éjjeli szekrényeket, komódokat, asztalokat, szekrényeket talál kinálatunkban.

 • Fém bútorok

  A fémbútorok között főleg székeket, asztalokat , fogasokat és kis kiegészítő bútorokat talál.

 • BÚTORLAPOS BÚTOR

  Ma a legtöbb bútorfa forgácslapból készül. Megfelelő tecnologiával kiváló, sokszínű bútorok készíthetőek a laminált lapokból.  Szekrények, komódok, ágykeretek,asztalok, dohányzóasztalok, ágyneműtartók, konyhaszekrények, polcok,cipőtárolók, irodabútorok előszobafalak, tv állványok is ezekből a környezet kimélő agyagból készülnek.

 • KÁRPITOZOTT BÚTOR

  Kárpitozot bútorok a kényelemről és az esztétikumról szólnak. Széles kárpitozott bútor válaszkékunkban megtalája az önnek megfelelőt.  Választhat szöveteinkből, megadhat méretet. Franciaágyaink, heverőink a kényelmes alvást , ülőgarnitúrák, sarokgarnitúkák, fotelek, puffok a nappali szobát töltik meg.

 • MATRAC,ÁGYBETÉT,SZIVACS

  A pihentető alvás fontos, ezért magad döntsd el mi a neked legkényelmesebb. A mi kinálatunkban habszivacs, memoriahabos matrac, kókuszmatrac, rugós matracok közül válogat a vásárló.

 • Kiegészítő kisbútor

  Bortartók, újságtartók, állófogasok, virágálványok, kincsesaládák, komódok, polcok kategóriájábal jársz.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 978
Mutat 1 - 12 / 978