Információ

Új termékek

IRODA

Dolgozószobánk ,munkahelyünk berendezésében praktikussági szempontok az elsődlegessek, de fontos a kényelem az átláthatóság. Válagasson kedvére íróasztalok tárgyalóasztalok, számítógépasztalok, forgó és görgősszékek, polcok, komódok, iratszekrények között.

IRODA 132 terméket találtam.

Alkategóriák

 • ÍRÓ-SZÁMÍTÓGÉP ASZTAL

  Az író-és számítógépasztal  egyik legfontosabb bútordarab, már általános iskolás korunktól szükségünk van rá. árúházunkban több formában, métetben,talál író - és számítógépasztalt .

 • tárgyalóasztal

  Az étkezés ma már nem csak az élet fenntartásához szükséges, hanem legtöbbször családi vagy társasági esemény is. A kellemes környezetben, jó társaságban zajló reggeli, ebéd vagy vacsora alkalom egy jó beszélgetésre is.Ezért is  fontos a jó méretű asztal,anegfelelőszék kiválasztása.

 • komód

  A komód eredetileg a nappaliba szánt, alacsony fióko sszekrény volt.Mára előszoba, hálószoba kelléke, mint ágyneműtartó,vagy cipőtároló.

 • elemes irodabútor család

  Olyan sokat dolgozunk, igazán megérdemeljük, hogy ezt egy kellemes irodában tegyük! Íróasztalok, számítógépes asztalok, irodai székek és könyvespolcok széles választékát kínáljuk .

 • polc

  A polcokon nagyon sok dísztárgyat,könyvet, kiállíthatsz, bemutathatsz. ,nálunk több szín és méret, közül választhatsz,bútorlapos,vagy fenyő,tőlgy polcaink ,térelvalasztóik közül.

 • irodaszekrények

  Mivel naponta akár hosszú órákat is eltöltünk a számítógépasztalnál, fontos a minőségi irodabútor. A jó irodaszék pedig különösen lényeges, mert a megfelelő ülési testtartással megelőzhető a feszültség kialakulása a nyakban és a hátban.A megfelelő irodaszék kiválasztásának fontos szempontja az otthon és munkahelyén töltött idő. Ha gyakran dolgozik otthon, akkor az ergonomikus kényelem az elsőrendű prioritás.

 • ÍRODAI ÜLŐBÚTOR

  Mivel naponta akár hosszú órákat is eltöltünk a számítógépasztalnál, fontos a minőségi irodabútor. A jó irodaszék pedig különösen lényeges, mert a megfelelő ülési testtartással megelőzhető a feszültség kialakulása a nyakban és a hátban.

  A korszerű, ergonomikus forgózékekig, amelyek a tökéletes testtartás érdekében lehetővé teszik a magasság, az ülés, valamint a karfa és a háttámla állítását

  A megfelelő irodaszék kiválasztásának fontos szempontja az otthoni munkahelyén töltött idő. Ha gyakran dolgozik otthon, akkor az ergonomikus kényelem az elsőrendű prioritás.

 • VIRÁGTARTÓ

    virág tárolására alkalmas, így nem foglal sok helyet és bárhová elhelyezhető.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 132
Mutat 1 - 12 / 132