Információ

Új termékek

NAPPALI

Ez a lakás kirakata, ezért mindeki odafigyeéssel válogatja ki ide kerülő bútorait. Ebben a kategóriában van a legszélessebb választék, hogy mindenki megtalája a neki megfelelő nappali összeállítást. Szekrénysorokat, komódokat, tv állványt, ülőgarnitúrát, sarokgarnitúrát, rekamiét, kanapét, párnát, fotelt, puffot, szőnyeget is találunk a kategóri...

Ez a lakás kirakata, ezért mindeki odafigyeéssel válogatja ki ide kerülő bútorait. Ebben a kategóriában van a legszélessebb választék, hogy mindenki megtalája a neki megfelelő nappali összeállítást. Szekrénysorokat, komódokat, tv állványt, ülőgarnitúrát, sarokgarnitúrát, rekamiét, kanapét, párnát, fotelt, puffot, szőnyeget is találunk a kategóriában.

Bővebben

NAPPALI 614 terméket találtam.

Alkategóriák

 • SZEKRÉNYSÓR

  Egy lakás legnagyobb, és ennek köszönhetően legmeghatározóbb bútordarabja kétségtelenül a szekrénysor. Ez lehet elemes vagy egybeépített, lehet nyitott vagy zárt.A nappali szekrénysor: A  nappaliba való szekrénysor feladata a társasági élethez és a szórakozáshoz kapcsolódó dolgok  tárolása,  így elsősorban a könyvek, a televízió és egyéb multimédia, a dísztárgyak elhelyezésén van a hangsúly. A hálószobai szekrénysor: A hálószoba bútornak szánt szekrénysor a ruhák, ágynemű tárolására is alkalmas.

 • KOMÓD

  A komód eredetileg a nappaliba szánt, alacsony fiókos szekrény volt.Mára előszoba, hálószoba kelléke, mint ágyneműtartó,vagy cipőtároló.

 • POLC

  A polcokon nagyon sok dísztárgyat,könyvet, kiállíthatsz, bemutathatsz. ,nálunk több szín és méret, közül választhatsz,bútorlapos,vagy fenyő,tőlgy polcaink ,térelvalasztóik közül.

 • TV ÁLLVÁNY

  ÁRUHÁZUNKBAN TÖBBFÉLE MAGASSÁGU TV-S KOMÓD  KÖZŰL VÁLASZTHAT.HOGY MEGTALÁLJA E JEGJOBB,LEGKÉNYELMESSEB BEÁLLÍTÁST.

 • DOHÁNYZÓASZTAL

  Fontos és szükséges kiegészítői minden nappali és lakószoba berendezésének, az ülőgarnitúrák elengedhetetlen kelléke

 • ELEMES BÚTORCSALÁD

  Az elemes rendszerekkel tetszése szerint rendezheti be bármilyen méretű szobáját.

 • KIEGÉSZITŐ KISS BÚTOR

  Leggyakrabban nem a teljes lakást rendezzük be, csak egy-egy kiegészítő bútordarabra van szükségünk  mert vagy új TV készülékünk sehol sem fér el, esetleg szeretnénk egy kényelmes TV fotelt  netán a nappalit "feldobni" egy bár sarok kialakításával.

  Ebben a kategóriában pontosan az ilyen kisebb, de mégis fontos célokra találhat bútorokat.

 • KANAPÉ,REKAMIÉ

  A kanapék, kanapéágy alapvető ülőbútorként és ágyként használható minden lakásban, szobában, nappal ülőbútor, éjszaka pedig ágyként funkcionál.

 • SAROKÜLŐ

  Ebben a kategóriában gyűjtöttük össze valamennyi ülő vagy nyitható, ággyá alakítható sarkot vagy sarogarnitúrát,ami "L" vagy" U" alakot formáz

 • FOTEL

  Ebben a kategóriában gyűjtöttük össze valamennyi fotelt.Így tehát itt találhatók arelax fotelek,   Természetesen ezeket a bútorfajtákat a rendeltetési helyük szerinti (pl. nappali szoba) de a kárpitozott bútoroknál is kereshető.

 • PUFF,ÜLŐKE

  Szobája hangulatát tökéletessé teheti egy kis puffal, mely egy plussz ülőhely vendégei számára és ha nyitható belsejével helyet biztosít.

 • ÜLŐGARNITÚTA

  Ebben a kategóriában gyűjtöttük össze valamennyi ülő- és ággyá nyitható bútort, amelyek kárpitozott felületűek. Így tehát itt találhatók az rekamiék,kanapék, ülőgarnitúrák, is.

 • FOTELÁGY
  Otthona praktikus kiegészítője lehet a fotelágy. Nappal fotelként, este kényelmes ágyként szolgál.
  2

 • SZEKRÉNY
  Egy lakás legnagyobb, és ennek köszönhetően legmeghatározóbb bútordarabja kétségtelenül a szekrénysor. Ez lehet elemes vagy egybeépített, lehet nyitott vagy zárt.A nappali szekrénysor: A  nappaliba való szekrénysor feladata a társasági élethez és a szórakozáshoz kapcsolódó dolgok  tárolása. A hálószobai szekrénysor a ruhák tárolása is cél.
  1
  2

 • FALI SZEKRÉNY, POLC

  Stílusos polcok . fali polcok remek hellyé alakítják az üres falakat, hogy ott tárolhasd, vagy megmutathasd dolgaidat.

 • SZŐNYEG

  A szőnyeg minden lakásban központi elem, legyen szó otthona bármely helyiségéről.Kinálatunkban negtalálja a  rongyszőnyeget ,műanyag szőnyegert,futószőnyeget,fűrdőszobai szivacs szőnyeget,nappaliba a klasszikus és modern mintás gépi szővésú szőnyegeinkból választhat

 • VIRÁGTARTÓ

    virág tárolására alkalmas, így nem foglal sok helyet és bárhová elhelyezhető.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 614
Mutat 1 - 12 / 614