BÚTOROK HELYISÉG SZERINT

Itt a lakás helyiségei szerint kereshetünk az előszobába pl: tükröt, fogast, a hálóba franciaágyat, heverőt, éjjeliszekrényt és a nappaliba dohányzóasztalt vagy fotelt , sarokgarnitúrát az étkezőben, széket, asztalt találhat.

BÚTOROK HELYISÉG SZERINT 1046 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Kert és Terasz
 • ELŐSZOBA

  Az előszoba egyik legfonfosabb helyiségünk, ide érkezünk, innen indulunk. Fontos, hogy lepakolhassuk táskáikat, felakaszthassuk ruhánkat. Ezért több féle bútorra van szükségünk. Kínálatunban megtalálja előszoba falat, tükröt, cipősszekrényt, komódot, fogast, szekrényt, szőnyeget, lábtölőt  több szín és méretben.

 • NAPPALI

  Ez a lakás kirakata, ezért mindeki odafigyeéssel válogatja ki ide kerülő bútorait. Ebben a kategóriában van a legszélessebb választék, hogy mindenki megtalája a neki megfelelő nappali összeállítást. Szekrénysorokat, komódokat, tv állványt, ülőgarnitúrát, sarokgarnitúrát, rekamiét, kanapét, párnát, fotelt, puffot, szőnyeget is találunk a kategóriában.

 • DOLGOZÓSZOBA

   Egyre fontossab az otthoni munka, nem mindegy milyen a dogozó sarkunk. Ehhez ajánlunk megfelelő  íróasztalt, számítógép asztalt , forgó és görgős fotelokat, székeket, polcokat, szekrényeket.

 • KONYHA

  A főzésben nem tudunk tanácsot adni, de a praktikus konyha kialakitásában igen. Blokk konyháink vagy elemes konyháinkal segítünk kialakitani a esztétikus környezetet.

 • ÉTKEZŐ

  Az étkezés  kellemes környezetben családdal  fehér asztalnál beszélgetve ez fontos. Mi csak az esztétikus környezetben tudunk segíteni kinálatunkkal : székek, karosszékek, asztalok, étkezőgarnitúrék, tálalószekrények, asztalterítők.

 • FŰRDŐSZOBA

  Választékunkban fűrdőszoba szettek, műanyag gépben mosható szőnyegek, csúszásgátlós szivacs szőnyegek találhatók.

 • HÁLÓSZOBA

  A hálószoba legfontossab része a fekhely, de itt tárólhatjuk ruháinkat is. Ezért a franciaágyon vagy heverőn kivűl sok más bútorra is szükségünk lehet. Választékunkban gardrobok, komódok, éjjeli szekrények, ruhásszekrények, fésülködőaztalok, ágyneműtartók, találhatók mellyek külön is rendelhetők.

 • GARDROB

  Ruhái tárolása nem egyszerü feladat . Gardrobszekrényeink, ruhásszekrényeink és a komódok, segítenek ebben a nehéz feladatban.

 • IRODA

  Dolgozószobánk ,munkahelyünk berendezésében praktikussági szempontok az elsődlegessek, de fontos a kényelem az átláthatóság. Válagasson kedvére íróasztalok tárgyalóasztalok, számítógépasztalok, forgó és görgősszékek, polcok, komódok, iratszekrények között.

 • GYEREKSZOBA

   A gyerekszoba egyben nindeszoba a gyereknek,dolgozószoba,tanúlószoba,de nappali is a haverok fogadására.  Kinálattunban szerepenek, emeletes ágyak, vagy méretre el is készűlhet heverő. Vannak gyerek forgószékek, autópályás szőnyegek, de elemes bútorok is készülnek a fiatalságnak kincsesládával.

 • cetelem

  ÁRUHITEL

  Részletekben is fizethet áruhitellel

  A Integrale üzletház a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Referencia THM: 40,32% (500 000 Ft, illetve 2 000 000 Ft; 36 hó). Érvényes: 2016. január 01-től visszavonásig.

 • AKCIÓK

  AKCIÓ

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 1046
Mutat 1 - 12 / 1046